Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Valódi kolloidok

Az ezüst és az arany az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen két nyomelem. Valódi kolloidként, együttes napi használatuk támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, növeli a vitalitást és az élettartamot! A valódi kolloidokat  5-20 nm közötti méretű fémrészecskék és ionmentes tiszta víz 5,5 μS/m alkotják. Az oldat 30 ppm sűrűségű.                                                                                                                                                     
A jó minőségű valódi kolloidnak  soha, semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!  Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja, belsőleg való alkalmazása kúraszerűen javasolt!  A maximális hatás érdekében  evés előtt 5-10 perccel fogyassza el úgy, hogy több percig a szájában tartva már a nyálkahártyán át megkezdődhessen a felszívódás! 
Fontos tudnivaló, hogy a részecskék rendszeres használat mellett sem halmozódnak fel a szervezetben, nem okoznak meszesedést és bőrszín változást!

Rendezés:
5.900 Ft

AZ ARANY, mint gyógyító ásvány hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a világhírű német bakteriológus Dr. Robert Koch felfedezése, mely szerint a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Munkájáért orvosi Nobel-díjat kapott.
Sőt! Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az, gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben és már bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák.    Egy másik tanulmányban kimutatták, hogy az arany javítja az agy teljesítményét! 3-4 hónapon keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet és élesíti az elmét.  

Az arany oldat fogyasztásának kedvező hatásai nemzetközi szakirodalmi adatok, tapasztalatok alapján:
-gyulladást csökkentő, többek között az akut és krónikus ízületi gyulladások, rheumatoid arthritis, valamint degenerációk esetén javallott belső alkalmazása, ezáltal csökkenti a fájdalmat és javítja az ízület mozgását.    (a felsorolás folytatódik)
Raktáron
3.900 Ft

Miért gyógyító hatású az ezüst kolloid oldat fogyasztása? Mert a testfelszínen és a test belsejében meghúzódó minden gyulladást kezel.
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy legalább  650-féle kórokozóval szemben eredményesen hat, azokat kb. 6 percen belül elpusztítja- ezt az eredményt a Science Digest magazin (1978 / 03.) publikálta. Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak 6-12 organizmust képes elpusztítani! Fontos jellemző, hogy a vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben szívódik fel. Az ezüstkolloid 1938 előtt a legelterjedtebb antimikrobás és méregtelenítő gyógyszer volt.

Fogyasztása a következő betegségek kezelése esetén bizonyult hatásosnak:
Lyme-kór –tüdőgyulladás, -influenza –candida fertőzés -szem-fül-szájnyálkahártya és torokgyulladás, –herpesz  -gyomorfekély –légzőszervi - orr üregi –fül –kötőhártya - fogíny gyulladás - gyomorfekély és bélpanaszok esetén, …               (a felsorolás folytatódik)
Raktáron