Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Megfelelő hatóanyagokkal és ismeretekkel dolgozunk, az ÖN EGÉSZSÉGÉÉRT !

Mindannyian emlékszünk a panaszmentes évekre. A trendi, modern életmód, a megjelent civilizációs betegségek, a tápanyaghiányos élelmiszerek már fiatal korban rontják az életminőséget. Az egészséges, teljes élethez elengedhetetlen az egészségtudatos szemlélet. 

De korántsem mindegy, hogy mit használunk, mit fogyasztunk és a kiválasztott hatóanyag milyen eredetű!

Cégünk magyar és orosz Tudományegyetemek több évtizedes kutatási eredményeivel, természetes hatóanyagokkal, különleges, innovatív technológiák felhasználásával készült élelmiszerekkel és készítményekkel nyújt segítséget az oldalra látogató érdeklődőknek.  

                         FONTOS, HOGY ÖN KIEGÉSZÍTÉSKÉNT AZT FOGYASSZA, AMIRE TÉNYLEG SZÜKSÉGE VAN !

Kérje tanácsunkat!  Az Egészségügyi Konzultációs Központokban testelemzéssel pontosítható, hogy mi áll a tünetei és panaszai hátterében.

 

VITAJUICE termékcsaládunk VITALIZÁLÓ ITALPORAI különleges, kíméletes, innovatív eljárással, natur, vagy bio gazdálkodásból származó gyümölcsökből és zöldségekből, vízkivonással készített koncentrátumok. Minden tasakban és dobozban a népi gyógyászat sok száz éves tapasztalatait ötvöztük egyetemi kutatások, valamint az elmúlt 8-10 év diagnosztikáinak és konzultációinak eredményével.

A különböző panaszokra így PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁST visz házhoz a futár! 

Termékeink rendelkeznek az illetékes minősítő intézetetek tanúsítványaival. A webáruház vásárlói mellett, fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. Ebben a szegmensben elsősorban kozmetikusok, természetgyógyászok, szépségszalonok, fitness- és mozgás  stúdiók, gyógyszállók, wellness- és spa központok, intézmények számára kínáljuk.

A szolgáltató adatai:


cégnév:                       Lolisun s.r.o.
szolgáltató székhelye: 077 01 Kra'lovsky Chlmec, 
                                    L. Kossutha 101/1270
elérhetőség:                office@vitajuice.hu
ügyfélszolgálat:           +360703235724
Eu adószám:               SK2023206944