SAMBERO - Légúti fertőzésekre, vírusokra - 250g
Az extra -5% VIP kedvezményt megkaptad már? >>> Kattints ide! <<<
|
|
A Sambero - sok száz éves ismeretek szerint felső légúti fertőzéseknél, a herpesz vírusra, koleszterin csökkentésre, letargiára és leukémia esetén, menstruációs zavarokra, nehézfém elleni védelemre, nemi mirigyek működésére, az izmok és az állóképesség növelésére kedvezően hat. Összetevőiben: A vitamin, antioxidánsok, C-vitamin,B1, B2, B6, E vitamin, flavonoidok, foszfor, folsav,jód,kálium,kalcium,lítium,magnézium,mangán,nátrium,pektin,szilícium, réz, vas mutatható ki. Ez a VitaJuice italpor különösen ajánlott, ugyanis a H1N1 vírus szaporodását gátolja, felső légúti fertőzéseknél, herpesz vírusra, influenza A és B típusánál, köhögésre, megfázásra, antioxidánsként, bőrbetegségre, fejfájásra, magas vérnyomás megelőzésére, savtúltermelésből származó gyomorpanaszok megszüntetésére használható. Más vélemények szerint a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében, gyógyításában és változó kori panaszok esetén is segíthet. A doboz tartalma: bodzabogyó és céklapor. Fogyasztáskor 2 evőkanál VitaJuice italport oldjon fel 1,5-2 dl szénsavmentes vízben! Naponta egy, maximum 2 alkalommal, lehetőleg éhgyomorra, vagy két főétkezés között fogyassza! Száraz helyen, zárt dobozban, üvegben, vagy zacskóban, 25 C fok alatt tárolható!
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2024. december 13. |
Egységár: | 28.400,00 Ft/kg |
Kép: | Név: | Kiszerelés: | Elérhetőség: | Ár: | Kosárba |
SAMBERO - Bodzabogyó por, Cékla por - 6x250g - 1 fő teljes, 3 hónapos kúra csomagja
|
Komplett egészségkúra 6x250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés 3 hónapra
|
Raktáron
|
42.600 Ft
40.200 Ft
|
|
|
SAMBERO - Bodzabogyó por, Cékla por - 4x250g - 1 havi adag 2 főre
|
Páros csomag 4x250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés
|
Raktáron
|
28.400 Ft
27.400 Ft
|
|
|
SAMBERO - Bodzabogyó por, Cékla por - 2x250g - 1 havi adag 1 csomagban
|
Havi adag 2x250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés
|
Raktáron
|
14.200 Ft
13.900 Ft
|
|
|
SAMBERO - Légúti fertőzésekre, vírusokra - 250g
|
250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés
|
Raktáron
|
7.100 Ft
|
|
Leírás
Bodzabogyó
A népi gyógyászatban a fekete bodzabogyó levét megfázás, köhögés és felső légúti fertőzések gyógyítására valamint az influenza és a meghűléses betegség tüneteinek megelőzésére használták. A bodzabogyó antioxidánsokban, flavonoid típusú vegyületekben rendkívül gazdag, ezek közül is kiemelkedően sok Cianidin-t és Kvercetin-t tartalmaz. Az ásványi anyagok közül említésre méltó magas kálium, valamint C-vitamin, A vitamin és E vitamin tartalma.
A bodzabogyó kivonat hatékonynak bizonyult számos influenza vírus törzzsel szemben mind a laboratóriumi, mind a klinikai vizsgálatok során. Klinikai vizsgálatokban A és B típusú influenza vírussal fertőzött betegeknél az átlagos gyógyulási idő 6-10 nap, míg a bodzabogyó kivonatot szedő betegeknél csak 3-4 nap.
Meghatározták a betegek vérében a vírus ellen termelt ellenanyagok szintjét is, azt az eredményt kapták, hogy a kivonatot fogyasztók vérében magasabb volt az ellenanyag szint, mint azoknál, akik nem kaptak bodzabogyó kivonatot.
Laboratóriumi körülmények között a H1N1 vírus szaporodását is gátolta a készítmény.
Más klinikai vizsgálatokban azt vizsgálták, hogy hogyan hat az immunrendszerre a bodzabogyó kivonat. A vizsgálatok kimutatták, hogy növekedett bizonyos citokinek (interleukinek, interferon - gyulladások leküzdésében szerepet játszó fehérjék) mennyisége illetve jelentősen megnőtt a TNF (tumor nekrózis faktor - a rákos sejtek elpusztításában szerepet játszó fehérje) koncentrációja is. Nem csak a különféle influenza vírusok hatását gyengíti, gátolja, hanem többféle herpesz vírusra is hasonló módon hat a bodzabogyó kivonat.
Cékla
Egészségre gyakorolt hatásai igen régóta ismertek. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti. A gyökér jelentős mennyiségű pektinanyagot tartalmaz, ezek védik a szervezetet a nehézfémek hatásától, gátolják a veszélyes mikroorganizmusok kifejlődését a bélrendszerben és elősegítik a koleszterin kiürülését.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában, illetve hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét, kedvezően hatnak a nemi mirigyek működésére.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Megszünteti a toxikus anyagok által előidézett bőrbetegségeket, fejfájást és letargiát. Rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulni fog, savtúltermelésből származó gyomorpanaszaink megszűnnek. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklalé sárgarépalével keverve például kitűnő májtisztító, főként a májban felhalmozódó zsír lebontását segíti elő. A túlzott alkoholfogyasztás negatív hatásait is segíthet ellensúlyozni a céklalé rendszeres fogyasztása. Enyhe hashajtó hatása révén pedig székrekedésben és aranyérben szenvedőknek is ajánlható. Naponta két-három alkalommal egy-egy cékla fogyasztása ajánlatos azoknak, akik menstruációs zavarokkal küzdenek, amit gyógyszerek helytelen adagolása, vagy mellékhatása, illetve szintetikus hormon adagolása okozhat a szervezetben. Érezhetõ a segítség azoknál a nõknél is, akik panasszal lépnek a változó korba. A céklát várandós anyák is bátran fogyaszthatják, hiszen a gumó gazdag folsavban, amelynek megfelelő mennyiségű bevitele a magzat számára különösen fontos.
Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a szervezet a növények közül a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat. A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri. A huszadik század elején még az orvosok babonának tartották, mígnem klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a népi megfigyelés igaz. Kiderült, hogy a cékla valóban segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését. Ezért is sok helyen kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység, leukémia és malária esetében. A cékla három az emésztőrendszerünk számára fontos hatóanyagot tartalmaz:
-
A betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
-
A kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
-
A betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. Gátolja a rákos sejtek további szaporodását.
Már 1961-ben nagy nemzetközi érdeklődést váltott ki dr. Ferenczi Sándor felfedezése, aki állatkísérletekben megfigyelte, hogy a cékla vörös festékanyaga - a betanin - tumorellenes hatással is endelkezik. A humánkísérletekben, a kemoterápán átesett páciensek vérképe (amely a kezelések hatására romlik) jelentős javulást mutatott néhány hetes cékla kúra után.
Felhasználás: 3 evőkanál port oldjon fel 1-1,5 dl szénsav mentes vízben
Naponta egy, maximum 2 alkalommal fogyasztandó.
Száraz helyen, zárt dobozban, üvegben, zacskóban tárolandó 25 C fok alatt.
Leírás és Paraméterek
Bodzabogyó
A népi gyógyászatban a fekete bodzabogyó levét megfázás, köhögés és felső légúti fertőzések gyógyítására valamint az influenza és a meghűléses betegség tüneteinek megelőzésére használták. A bodzabogyó antioxidánsokban, flavonoid típusú vegyületekben rendkívül gazdag, ezek közül is kiemelkedően sok Cianidin-t és Kvercetin-t tartalmaz. Az ásványi anyagok közül említésre méltó magas kálium, valamint C-vitamin, A vitamin és E vitamin tartalma.
A bodzabogyó kivonat hatékonynak bizonyult számos influenza vírus törzzsel szemben mind a laboratóriumi, mind a klinikai vizsgálatok során. Klinikai vizsgálatokban A és B típusú influenza vírussal fertőzött betegeknél az átlagos gyógyulási idő 6-10 nap, míg a bodzabogyó kivonatot szedő betegeknél csak 3-4 nap.
Meghatározták a betegek vérében a vírus ellen termelt ellenanyagok szintjét is, azt az eredményt kapták, hogy a kivonatot fogyasztók vérében magasabb volt az ellenanyag szint, mint azoknál, akik nem kaptak bodzabogyó kivonatot.
Laboratóriumi körülmények között a H1N1 vírus szaporodását is gátolta a készítmény.
Más klinikai vizsgálatokban azt vizsgálták, hogy hogyan hat az immunrendszerre a bodzabogyó kivonat. A vizsgálatok kimutatták, hogy növekedett bizonyos citokinek (interleukinek, interferon - gyulladások leküzdésében szerepet játszó fehérjék) mennyisége illetve jelentősen megnőtt a TNF (tumor nekrózis faktor - a rákos sejtek elpusztításában szerepet játszó fehérje) koncentrációja is. Nem csak a különféle influenza vírusok hatását gyengíti, gátolja, hanem többféle herpesz vírusra is hasonló módon hat a bodzabogyó kivonat.
Cékla
Egészségre gyakorolt hatásai igen régóta ismertek. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti. A gyökér jelentős mennyiségű pektinanyagot tartalmaz, ezek védik a szervezetet a nehézfémek hatásától, gátolják a veszélyes mikroorganizmusok kifejlődését a bélrendszerben és elősegítik a koleszterin kiürülését.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában, illetve hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét, kedvezően hatnak a nemi mirigyek működésére.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Megszünteti a toxikus anyagok által előidézett bőrbetegségeket, fejfájást és letargiát. Rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulni fog, savtúltermelésből származó gyomorpanaszaink megszűnnek. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklalé sárgarépalével keverve például kitűnő májtisztító, főként a májban felhalmozódó zsír lebontását segíti elő. A túlzott alkoholfogyasztás negatív hatásait is segíthet ellensúlyozni a céklalé rendszeres fogyasztása. Enyhe hashajtó hatása révén pedig székrekedésben és aranyérben szenvedőknek is ajánlható. Naponta két-három alkalommal egy-egy cékla fogyasztása ajánlatos azoknak, akik menstruációs zavarokkal küzdenek, amit gyógyszerek helytelen adagolása, vagy mellékhatása, illetve szintetikus hormon adagolása okozhat a szervezetben. Érezhetõ a segítség azoknál a nõknél is, akik panasszal lépnek a változó korba. A céklát várandós anyák is bátran fogyaszthatják, hiszen a gumó gazdag folsavban, amelynek megfelelő mennyiségű bevitele a magzat számára különösen fontos.
Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a szervezet a növények közül a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat. A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri. A huszadik század elején még az orvosok babonának tartották, mígnem klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a népi megfigyelés igaz. Kiderült, hogy a cékla valóban segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését. Ezért is sok helyen kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység, leukémia és malária esetében. A cékla három az emésztőrendszerünk számára fontos hatóanyagot tartalmaz:
-
A betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
-
A kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
-
A betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. Gátolja a rákos sejtek további szaporodását.
Már 1961-ben nagy nemzetközi érdeklődést váltott ki dr. Ferenczi Sándor felfedezése, aki állatkísérletekben megfigyelte, hogy a cékla vörös festékanyaga - a betanin - tumorellenes hatással is endelkezik. A humánkísérletekben, a kemoterápán átesett páciensek vérképe (amely a kezelések hatására romlik) jelentős javulást mutatott néhány hetes cékla kúra után.
Felhasználás: 3 evőkanál port oldjon fel 1-1,5 dl szénsav mentes vízben
Naponta egy, maximum 2 alkalommal fogyasztandó.
Száraz helyen, zárt dobozban, üvegben, zacskóban tárolandó 25 C fok alatt.