Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

MIRIBE - Libidó és energiaszint növelő VitaJuice - 250g

Ár:
7.100 Ft
Az extra -5% VIP kedvezményt megkaptad már? >>> Kattints ide! <<<

A MIRIBE  vashiányra, agyi és szív- érrendszeri, vérképző, vértisztításos, húgyúti és nemi  problémákra kedvezően ható VitaJuice italpor.

Megtalálhatók benne: A vitamin, B1, bór ,C ,cink ,foszfor ,flavonoidok, kén, kálium,kálcium, Mg, molibdén, mangán ,Na, nyomelemek, P, pektin, rutin, rost, réz, vas.

Ez a Vitalizáló italpor különösen ajánlott: a máj, az epe, a vese és a szem betegségei esetén, gyulladásra, köszvényre, lúgosítóként, érelmeszesedésre, agyi és idegrendszeri panaszok, allergia kezelésére.

Felhasználási javaslatunk: 2 evőkanál VitaJuice italport oldjon fel 1,5-2 dl szénsavmentes vízben! Naponta egy, maximum 2 alkalommal, lehetőleg két főétkezés között fogyassza! Száraz helyen, zárt dobozban, üvegben, vagy zacskóban, 25 C fok alatt tárolandó!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. augusztus 06.
Egységár: 28.400,00 Ft/kg
Kép: Név: Kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Kosárba
MIRIBE - Libidó és energiaszint növelő VitaJuice - 6x250g 1 fő három havi kúra csomagja
Komplett egészségkúra 6x250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés 3 hónapra
Raktáron
42.600 Ft 37.488 Ft
Menny.:Kosárba
MIRIBE - Libidó és energiaszint növelő VitaJuice - 4x250g 1 havi adag, két főre
Páros csomag 4x250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés
Raktáron
28.400 Ft 25.560 Ft
Menny.:Kosárba
MIRIBE - Libidó és energiaszint növelő VitaJuice - 2x250g 1 havi adag, 1 csomagban
Havi adag 2x250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés
Raktáron
14.200 Ft 13.490 Ft
Menny.:Kosárba
MIRIBE - Libidó és energiaszint növelő VitaJuice - 250g
250g tégelyes - kedvezményes kiszerelés
Raktáron
7.100 Ft
Menny.:Kosárba

Leírás

ÁFONYA

Az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk. Több fajtáját ismerjük, amelyek között vannak termesztett, vagy vadon termők egyaránt. Kiemelkedően magas a kálium tartalma, van benne továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor. Ezen kívül tartalmaz gyümölcssavakat (pl.almasav, citromsav), cukrot, pektint, flavonoid- és iridoid vegyületeket, termése pedig antociánokat (legfontosabb a mirtillin), C-, B1 vitamint, valamint az A-vitamin provitaminját és niacint is. Ezen összetevőinek köszönheti az áfonya az összehúzó(adstringens), az antibakteriális, az antioxidáns és a vizelethajtó hatását. Vérkeringési zavarokban, így az artériákkal és a vénákkal kapcsolatos rendellenességekben, mikroszkopikus vérzékenység esetén, visszértágulatoknál a benne levő mirtillin javítja a vénák és az artériák falának rugalmasságát és hozzájárul ennek fenntartásához, csökkenti a hajszálerek törékenységét. A bőrbetegségek, különféle kiütések a máj működésével függhetnek össze, az pedig azzal, amit fogyasztunk, illetve a vér állapotával. Az áfonya jó vértisztító, ezért gyógyítólag hat az ekcéma, kiütés, pikkelysömör stb. kellemetlen tüneteire. A látószervünk betegségeinél  ( szürkületi vakság, szürke hályog, zöld hályog, cukorbajból eredő látási zavarok, stb.) is eredményesen használható. A növényi fenolok és különösen az étrendi flavonoidok iránt egyre inkább fokozódik az érdeklődés, ami elsősorban az egészségünk fenntartásában feltételezett funkcionális szerepüknek köszönhető. Kísérleti úton, antimikrobiális tesztekben is igazolták, hogy a flavon, a kvercetin és a naringenin gátolja többféle kórokozó szaporodását.

Az áfonya az alábbi esetekben ajánlható:
- gyakori húgyúti fertőzésben szenvedőnek, vagy arra hajlamosnak,
- vesekőképződésre hajlamosnak, vagy akinek vesehomokja van,
- vizeletpangás esetén,
- érbetegségre való hajlam,
- magas vérnyomás,
- bélhurut, hasmenés esetén,
-látásjavítás céljából,
- bőrbetegségek és bőrkiütések esetén.

FEKETERIBIZLI

A feketeribizli  hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin alkotják. Élettani hatásai közül ismert a vizelethajtó, enyhe vérnyomáscsökkentő, köszvényes és reumás panaszokat enyhítő, vértisztító és izzasztó hatása, ezért hólyag, vese és prosztatabetegségek tüneteinek enyhítésére, reumás panaszok esetén valamint vérnyomás csökkentésére is használják.
A feketeribizli  elhízott embereknél növeli a vizelet kiválasztását, fokozza az epe termelését. Ezáltal a szervezetben gyorsabban zajlik az égés, csökken a testsúly. A feketeribizli ásványi sói semlegesítik a savas bomlástermékeket és megkönnyítik a szívizom jobb összehúzódását. A könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A  C- és P-vitamin a cukrokkal együtt erősíti a szívet, javítja a máj, az anyagcsere, a szívizom és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt.
Az antocián nevű növényi festékanyagok influenza esetén frissítő hatásúak, egyben antioxidáns hatásuk is jelentős. Nagy antocián tartalmú gyümölcseink a feketeribizlin kívül az áfonya és a vörös szőlő.

A feketeribizlit már az ókori rómaiak is termesztették, köszvénybogyónak hívták, mert orvosaik e betegségre, valamint vértisztítóként és reuma ellen javasolták a betegeknek. A mai korszerű laboratóriumi analitikai módszerek kiderítették, hogy olyan életfontosságú hatóanyagokat tartalmaz, amelyeknek érfalvédő, érelmeszesedést gátló, vérnyomáscsökkentő hatása van. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a magas triglicerid- és koleszterinszint, vízhajtó tulajdonsága révén jó méregtelenítő, fokozza a nátriumürítést, de a fontos káliumot a szervezetben hagyja. Alkalikussá teszi a vizeletet, oldja a húgykősav sóit, ezért ajánlott a reuma és köszvény gyógyításában. Magas C-vitamin tartalma segít az influenza elleni védekezésben, az immunrendszer erősítésében, a fáradtságérzet leküzdésében. Óvja a sejteket a rákos folyamatoktól. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége, ennek köszönhetően a gyermekek és nők vashiányos vérszegénységének kiváló természetes gyógyszere. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

SZŐLŐMAG POR

Az eddig ismert szakirodalmi adatok szerint a  szőlőmag az egyik leggazdagabb forrása a polifenoloknak (katechinek, epikatechinek,quercetin, stb.). A porított szőlőmag nagyobb mennyiségben tartalmaz még rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, esszenciális zsírsavakat, nátrium, kalcium, foszfor, kálium, magnézium, vas, mangán, réz, cink, bór, molibdén és egyéb nyomelemeket is. Francia kutatások alapján a szőlőmagban a polifenolok ill. az OPC-k (vitaminokkal analóg) antioxidáns hatása 18,4-szer erősebb, mint az egyébként fontos C vitaminé és ötvenszer erősebb az E vitaminnál. Az érvédő hatású antioxidáns polifenolok (beleértve az OPC-ket) biológiai hasznosulása nagyon jó, könnyen felszívódnak a bélrendszerben, ezért már kis mennyiségben (1-2 mg/kg testsúly/nap) is hatásosak. A polifenolok, OPC-k ez idáig ismert leghatásosabb láncreakciós szabadgyök csökkentők, semlegesítők és ez által jelentősen segíthetnek megakadályozni az emberi sejtek és szövetek károsodását, gyulladásos, allergiás tünetek kialakulását, továbbá erősíthetik az érfalakat. Bőrünk ráncosodását (cellulitis), petyhüdtségét a kollagén és elasztin változása okozza. A nemzetközi kutatások alapján a természetes antioxidánsok előnyösek lehetnek az érelmeszesedés, szívbetegségek, egyes daganatos megbetegedések, az agy, idegrendszer károsodása ellen, illetve ezek megelőzésében. Továbbá csökkentheti a magas vérnyomást, a káros koleszterin- és vércukorszintet, valamint javíthatja a vér oxigénfelvevő képességét és védi a májsejtek membránját a méreganyagok károsító hatásaival szemben.

Felhasználás: 3 evőkanál port oldjon fel 1-1,5 dl szénsav mentes vízben

Naponta egy, maximum 2 alkalommal fogyasztandó.

 

Száraz helyen, zárt dobozban, üvegben, zacskóban tárolandó 25 C fok alatt.

Leírás és Paraméterek

ÁFONYA

Az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk. Több fajtáját ismerjük, amelyek között vannak termesztett, vagy vadon termők egyaránt. Kiemelkedően magas a kálium tartalma, van benne továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor. Ezen kívül tartalmaz gyümölcssavakat (pl.almasav, citromsav), cukrot, pektint, flavonoid- és iridoid vegyületeket, termése pedig antociánokat (legfontosabb a mirtillin), C-, B1 vitamint, valamint az A-vitamin provitaminját és niacint is. Ezen összetevőinek köszönheti az áfonya az összehúzó(adstringens), az antibakteriális, az antioxidáns és a vizelethajtó hatását. Vérkeringési zavarokban, így az artériákkal és a vénákkal kapcsolatos rendellenességekben, mikroszkopikus vérzékenység esetén, visszértágulatoknál a benne levő mirtillin javítja a vénák és az artériák falának rugalmasságát és hozzájárul ennek fenntartásához, csökkenti a hajszálerek törékenységét. A bőrbetegségek, különféle kiütések a máj működésével függhetnek össze, az pedig azzal, amit fogyasztunk, illetve a vér állapotával. Az áfonya jó vértisztító, ezért gyógyítólag hat az ekcéma, kiütés, pikkelysömör stb. kellemetlen tüneteire. A látószervünk betegségeinél  ( szürkületi vakság, szürke hályog, zöld hályog, cukorbajból eredő látási zavarok, stb.) is eredményesen használható. A növényi fenolok és különösen az étrendi flavonoidok iránt egyre inkább fokozódik az érdeklődés, ami elsősorban az egészségünk fenntartásában feltételezett funkcionális szerepüknek köszönhető. Kísérleti úton, antimikrobiális tesztekben is igazolták, hogy a flavon, a kvercetin és a naringenin gátolja többféle kórokozó szaporodását.

Az áfonya az alábbi esetekben ajánlható:
- gyakori húgyúti fertőzésben szenvedőnek, vagy arra hajlamosnak,
- vesekőképződésre hajlamosnak, vagy akinek vesehomokja van,
- vizeletpangás esetén,
- érbetegségre való hajlam,
- magas vérnyomás,
- bélhurut, hasmenés esetén,
-látásjavítás céljából,
- bőrbetegségek és bőrkiütések esetén.

FEKETERIBIZLI

A feketeribizli  hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin alkotják. Élettani hatásai közül ismert a vizelethajtó, enyhe vérnyomáscsökkentő, köszvényes és reumás panaszokat enyhítő, vértisztító és izzasztó hatása, ezért hólyag, vese és prosztatabetegségek tüneteinek enyhítésére, reumás panaszok esetén valamint vérnyomás csökkentésére is használják.
A feketeribizli  elhízott embereknél növeli a vizelet kiválasztását, fokozza az epe termelését. Ezáltal a szervezetben gyorsabban zajlik az égés, csökken a testsúly. A feketeribizli ásványi sói semlegesítik a savas bomlástermékeket és megkönnyítik a szívizom jobb összehúzódását. A könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A  C- és P-vitamin a cukrokkal együtt erősíti a szívet, javítja a máj, az anyagcsere, a szívizom és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt.
Az antocián nevű növényi festékanyagok influenza esetén frissítő hatásúak, egyben antioxidáns hatásuk is jelentős. Nagy antocián tartalmú gyümölcseink a feketeribizlin kívül az áfonya és a vörös szőlő.

A feketeribizlit már az ókori rómaiak is termesztették, köszvénybogyónak hívták, mert orvosaik e betegségre, valamint vértisztítóként és reuma ellen javasolták a betegeknek. A mai korszerű laboratóriumi analitikai módszerek kiderítették, hogy olyan életfontosságú hatóanyagokat tartalmaz, amelyeknek érfalvédő, érelmeszesedést gátló, vérnyomáscsökkentő hatása van. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a magas triglicerid- és koleszterinszint, vízhajtó tulajdonsága révén jó méregtelenítő, fokozza a nátriumürítést, de a fontos káliumot a szervezetben hagyja. Alkalikussá teszi a vizeletet, oldja a húgykősav sóit, ezért ajánlott a reuma és köszvény gyógyításában. Magas C-vitamin tartalma segít az influenza elleni védekezésben, az immunrendszer erősítésében, a fáradtságérzet leküzdésében. Óvja a sejteket a rákos folyamatoktól. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége, ennek köszönhetően a gyermekek és nők vashiányos vérszegénységének kiváló természetes gyógyszere. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

SZŐLŐMAG POR

Az eddig ismert szakirodalmi adatok szerint a  szőlőmag az egyik leggazdagabb forrása a polifenoloknak (katechinek, epikatechinek,quercetin, stb.). A porított szőlőmag nagyobb mennyiségben tartalmaz még rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, esszenciális zsírsavakat, nátrium, kalcium, foszfor, kálium, magnézium, vas, mangán, réz, cink, bór, molibdén és egyéb nyomelemeket is. Francia kutatások alapján a szőlőmagban a polifenolok ill. az OPC-k (vitaminokkal analóg) antioxidáns hatása 18,4-szer erősebb, mint az egyébként fontos C vitaminé és ötvenszer erősebb az E vitaminnál. Az érvédő hatású antioxidáns polifenolok (beleértve az OPC-ket) biológiai hasznosulása nagyon jó, könnyen felszívódnak a bélrendszerben, ezért már kis mennyiségben (1-2 mg/kg testsúly/nap) is hatásosak. A polifenolok, OPC-k ez idáig ismert leghatásosabb láncreakciós szabadgyök csökkentők, semlegesítők és ez által jelentősen segíthetnek megakadályozni az emberi sejtek és szövetek károsodását, gyulladásos, allergiás tünetek kialakulását, továbbá erősíthetik az érfalakat. Bőrünk ráncosodását (cellulitis), petyhüdtségét a kollagén és elasztin változása okozza. A nemzetközi kutatások alapján a természetes antioxidánsok előnyösek lehetnek az érelmeszesedés, szívbetegségek, egyes daganatos megbetegedések, az agy, idegrendszer károsodása ellen, illetve ezek megelőzésében. Továbbá csökkentheti a magas vérnyomást, a káros koleszterin- és vércukorszintet, valamint javíthatja a vér oxigénfelvevő képességét és védi a májsejtek membránját a méreganyagok károsító hatásaival szemben.

Felhasználás: 3 evőkanál port oldjon fel 1-1,5 dl szénsav mentes vízben

Naponta egy, maximum 2 alkalommal fogyasztandó.

 

Száraz helyen, zárt dobozban, üvegben, zacskóban tárolandó 25 C fok alatt.

Hasonló termékek