Kenderolaj
Kender olaj a Life Angel-től A Life Angel termékeinek a Himalája tisztasága adja a legjobb természetes értéket. A kenderolaj szervezetünk számára fontos tulajdonságai: - Támogatja a szív- és érrendszer működését. - A kenderolajban lévő tápanyagok fontos szerepet játszanak a degeneratív betegségek megelőzésében. - Támogatja az egészséges bőrfelületet, a haj és köröm szépségét. - Hidratálja a bőrt - Drasztikusan csökkentheti a bőr szárazságát. - Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, melyek szükségesek az egészséges agy fejlődéséhez. Felbontás után hűtőben és a dobozában tárolandó. Közvetlen napfénynek kitenni tilos! Használata: szinte minden ételbe tehető. Csodálatosan kiegészíti a szószókat, mártogatókat, marinádokat, saláta öntetteket, turmixokat, vagy smoothies-t. Magas hőmérsékleten ne használja (150 °C felett). Táplálékkiegészítőként fogyasztva: reggelente egy evőkanálnyit elfogyasztani. | |
Elérhetőség: | Nincs készleten |
Várható szállítás: | 2025. május 22. |
Egységár: | 0,29 Ft/l |
Leírás
A Cannabidiol (CBD) olaj egy természetes, nem pszichoaktív anyag, melyet kenderből nyernek ki. Táplálékkiegészítőként önmagában, vagy számos ételbe keverve fogyasztható, hogy széles körű terápiás előnyeit élvezhessük. A kenderolaj a kenderből kivont olaj. A Cannabis nemzetség valamennyi növénye tartalmazza az olajat, de általában csak ipari kender használható a kenderolaj előállításához. A termék alapanyaga egy olyan kender fajta, amelyet kifejezetten ipari igények miatt termesztettek, bár a növény rendelkezik a nemzettségre jellemző pszichoaktív anyagokkal, leginkább a THC-vel, de maga a kenderolaj mentes a THC-től és nincs pszichoaktív tulajdonsága. A hidegen sajtolt olaj gazdag, zamatos ízű és zöld színű. Finomítás után a kenderolaj színtelen lesz és az ízének igen nagy százalékát elveszti. Az ipar számos formában használja, de a szervezetünk számára, mint testápoló és mint táplálékkiegészítő, fontos. Közvetlenül a bőrünkre is kenhetjük, ezzel ápolva a repedt, száraz bőrt, vagy testápoló termékekbe is keverhetjük, azok hatásának fokozására. A kenderolaj természetes, hidratáló olaj, mely zuhanyozás, vagy fürdés után is alkalmazható, táplálja a bőrt és serkenti a vérkeringést. Táplálékkiegészítőként a magas koncentrációjú, többszörösen telítetlen zsírsav tartalma miatt használják. Az olaj 75-80%-a többszörösen telítettlen zsírsav és csak 9-11%-a a telített zsírsav. A hidegen sajtolt növényi olajok között szinte a legideálisabb az Omega 6 és Omega 3 aránya (3:1). Magas hőmérsékletű főzésre, sütésre nem alkalmas, de saláta olajnak tökéletes, mivel enyhén nyálkás és roppanós állagot kölcsönöz az ételnek.
Leírás és Paraméterek
A Cannabidiol (CBD) olaj egy természetes, nem pszichoaktív anyag, melyet kenderből nyernek ki. Táplálékkiegészítőként önmagában, vagy számos ételbe keverve fogyasztható, hogy széles körű terápiás előnyeit élvezhessük. A kenderolaj a kenderből kivont olaj. A Cannabis nemzetség valamennyi növénye tartalmazza az olajat, de általában csak ipari kender használható a kenderolaj előállításához. A termék alapanyaga egy olyan kender fajta, amelyet kifejezetten ipari igények miatt termesztettek, bár a növény rendelkezik a nemzettségre jellemző pszichoaktív anyagokkal, leginkább a THC-vel, de maga a kenderolaj mentes a THC-től és nincs pszichoaktív tulajdonsága. A hidegen sajtolt olaj gazdag, zamatos ízű és zöld színű. Finomítás után a kenderolaj színtelen lesz és az ízének igen nagy százalékát elveszti. Az ipar számos formában használja, de a szervezetünk számára, mint testápoló és mint táplálékkiegészítő, fontos. Közvetlenül a bőrünkre is kenhetjük, ezzel ápolva a repedt, száraz bőrt, vagy testápoló termékekbe is keverhetjük, azok hatásának fokozására. A kenderolaj természetes, hidratáló olaj, mely zuhanyozás, vagy fürdés után is alkalmazható, táplálja a bőrt és serkenti a vérkeringést. Táplálékkiegészítőként a magas koncentrációjú, többszörösen telítetlen zsírsav tartalma miatt használják. Az olaj 75-80%-a többszörösen telítettlen zsírsav és csak 9-11%-a a telített zsírsav. A hidegen sajtolt növényi olajok között szinte a legideálisabb az Omega 6 és Omega 3 aránya (3:1). Magas hőmérsékletű főzésre, sütésre nem alkalmas, de saláta olajnak tökéletes, mivel enyhén nyálkás és roppanós állagot kölcsönöz az ételnek.