Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Granarose - Aphrodité szerelmi koktélja! Természetes vágykeltő és nyugtató - 10g

Ár:
699 Ft
Az extra -5% VIP kedvezményt megkaptad már? >>> Kattints ide! <<<

A Granarose menstruációs zavarokra, változókori panaszokra, rheumatoid arthritisre, az izmok és az állóképesség növelésére, fekélyre, csontritkulásra lehet hatással az összetevők és a népi megfigyelések alapján.

Tartalma: Cékla por, Meggy por, Gránátalma por

Megtalálhatók benne: A, B1, B2, B6, C, E, Na, K, Ca, Mg, Mangán, P, Fe, Cu, Zn, foszfor, folsav, jód, lítium, pektin, szilícium, réz.

Ez a VitaJuice italpor különösen ajánlott:  májstimulálóként, zsírégetéshez, méregtelenítőként, szív érrendszeri problémákra. Daganat megelőző, vértisztító, érfal erősítő, emésztést és veseműködést serkentő. Fejfájásra, koleszterin kiürítésére, savtúltengésre,  vérképzőként, vérszegénységre, anyagcsere serkentésére, gyulladáscsökkentő hatása miatt csontízületi gyulladásra, bőrvilágosítóként, pattanásos, gyulladt arcbőrre.

Fogyasztáskor a tasak tartalmát oldja fel 1,5-2 dl szénsavmentes vízben! Naponta egy, maximum 2 alkalommal fogyasztandó. Száraz helyen, zárt dobozban, 25 C fok alatt tárolja!

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2020. február 26.
Egységár: 69.900,00 Ft/kg
Kép: Név: Kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Kosárba
Granarose - Aphrodité szerelmi koktélja! Természetes vágykeltő és nyugtató - 30x10g
30 tasak -8% kedvezménnyel
Előrendelhető
20.970 Ft 19.292 Ft
Menny.:Kosárba
Granarose - Aphrodité szerelmi koktélja! Természetes vágykeltő és nyugtató - 14x10g
14 tasak -6% kedvezménnyel
Előrendelhető
9.786 Ft 9.199 Ft
Menny.:Kosárba
Granarose - Aphrodité szerelmi koktélja! Természetes vágykeltő és nyugtató - 7x10g
7 tasak -5% kedvezménnyel
Előrendelhető
4.893 Ft 4.648 Ft
Menny.:Kosárba
Granarose - Aphrodité szerelmi koktélja! Természetes vágykeltő és nyugtató - 10g
1 csomag
Előrendelhető
699 Ft
Menny.:Kosárba

Leírás

Meggy

A meggy daganatellenes, antibakteriális, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású gyümölcs, valamint segíti az elalvást is.

17 antioxidáns összetevőt tartalmaz, többek között melatonint, perillil-alkoholt, ellagénsavat és flavonoidokat. A perillil-alkoholról azt gondolják a kutatók, hogy a daganatsejtek növekedésének gátlásával a rák minden fajtája ellen hatásosnak bizonyulhat. Az antocianinok magas antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásúak. A meggykivonat több mint 20 százalékkal csökkenti a csontízületi gyulladás okozta fájdalmat, így a sportolók számára is számos előnyökkel járhat. 

Az este elfogyasztott meggylé jelentősen megemeli az alvási ciklust szabályozó melatonin hormon szintjét a szervezetben, így fogyasztása természetes altatóként segíthet az álmatlanságban szenvedőknek.
A meggy gyümölcs leve segíthet az emésztési zavarok enyhítésében, serkenti az anyagcserét, jótékony hatású különböző máj eredetű zavarokban és vérszegénységben. A népi gyógyászat szerint gyümölcse enyhíti a hörgők gyulladását is.

Jelentős mennyiségű ásványi anyagot (Na, K, Ca, Mg, P), valamint nyomelemeket  (Fe, Cu, Zn) tartalmaz. Kalcium tartalmát csak a csipkebogyó, a szeder és a banán haladja meg. Savtartalma igen magas, melyet csak a csipkebogyóé közelít meg és csak a szeder és a feketeribiszke savtartalma haladja meg. Kisebb mennyiségben tartalmaz C-vitamint is. 
A meggy magas savtartalma mellett közepes szénhidráttartalmú, emiatt bátran beilleszthető a cukorbetegek étrendjébe is. 
Jelentős antibakteriális hatásának köszönhetően kiemelt szerepet kaphat a szájhigiénében, mivel biológiailag aktív hatóanyagai számos baktériummal szemben hatásosnak bizonyulnak, de pl. a jótékony Lactobacillus fajokra nem. A meggylé antibakteriális hatása forralás és fagyasztás után is megmarad. 

Különböző bőrproblémák, mint például a rosacea, vagy pattanásos gyulladt, aknés arcbőr esetében gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása miatt kiváló hatású lehet. 
Az antioxidánsokban gazdag meggy védi a bőrt a szabad gyökök okozta káros hatásoktól, bőrvilágosító tulajdonsága miatt halványítja az arcon található sötét foltokat. 

Cékla

Egészségre gyakorolt hatásai igen régóta ismertek.

Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti. A gyökér jelentős mennyiségű pektinanyagot tartalmaz, ezek védik a szervezetet a nehézfémek hatásától, gátolják a veszélyes mikroorganizmusok kifejlődését a bélrendszerben és elősegítik a koleszterin kiürülését.

Magas kálium és magnézium tartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában, illetve hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.

A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét, kedvezően hatnak a nemi mirigyek működésére. 

A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Megszünteti a toxikus anyagok által előidézett bőrbetegségeket, fejfájást és letargiát. Rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulni fog, savtúltermelésből származó gyomorpanaszaink megszűnnek. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.

A céklalé sárgarépalével keverve például kitűnő májtisztító, főként a májban felhalmozódó zsír lebontását segíti elő. A túlzott alkoholfogyasztás negatív hatásait is segíthet ellensúlyozni a céklalé rendszeres fogyasztása. Enyhe hashajtó hatása révén pedig székrekedésben és aranyérben szenvedőknek is ajánlható. Naponta két-három alkalommal egy-egy cékla fogyasztása ajánlatos azoknak, akik menstruációs zavarokkal küzdenek, amit gyógyszerek helytelen adagolása, vagy mellékhatása, illetve szintetikus hormon adagolása okozhat a szervezetben. Érezhetõ a segítség azoknál a nõknél is, akik panasszal lépnek a változó korba. A céklát várandós anyák is bátran fogyaszthatják, hiszen a gumó gazdag folsavban, amelynek megfelelő mennyiségű bevitele a magzat számára különösen fontos.

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a szervezet a növények közül a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat. A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri. A huszadik század elején még az orvosok babonának tartották, mígnem klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a népi megfigyelés igaz. Kiderült, hogy a cékla valóban segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését. Ezért is sok helyen kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység, leukémia és malária esetében. A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • -  A betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • - A kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • - A betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. Gátolja a rákos sejtek további szaporodását.

Már 1961-ben nagy nemzetközi érdeklődést váltott ki dr. Ferenczi Sándor felfedezése, aki állatkísérletekben megfigyelte, hogy a cékla vörös festékanyaga - a betanin - tumorellenes hatással is endelkezik. A humánkísérletekben, a kemoterápán átesett páciensek vérképe (amely a kezelések hatására romlik) jelentős javulást mutatott néhány hetes cékla kúra után.

Gránátalma

A gránátalmalének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak, vagy a zöld teának.

Klinikai vizsgálatok szerint a gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben. A már kialakult szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontrollcsoporthoz képest. A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében, mert a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák, illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. Donald Yance, a táplálkozás-tudomány szakértője a Herbal Medicine, Gyógyulás és Rák című könyvében ezt írja:
az ellagsav meggátolja a rák kialakulását, és úgy gondolják, hogy megakadályozza a rák mutációját is azáltal, hogy a génen ideiglenesen odakötődik a DNS funkcionális oldalához, elhárítva ezáltal az oxidatív gyökök káros hatását. A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyították, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejtenek ki.

Leírás és Paraméterek

Meggy

A meggy daganatellenes, antibakteriális, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású gyümölcs, valamint segíti az elalvást is.

17 antioxidáns összetevőt tartalmaz, többek között melatonint, perillil-alkoholt, ellagénsavat és flavonoidokat. A perillil-alkoholról azt gondolják a kutatók, hogy a daganatsejtek növekedésének gátlásával a rák minden fajtája ellen hatásosnak bizonyulhat. Az antocianinok magas antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásúak. A meggykivonat több mint 20 százalékkal csökkenti a csontízületi gyulladás okozta fájdalmat, így a sportolók számára is számos előnyökkel járhat. 

Az este elfogyasztott meggylé jelentősen megemeli az alvási ciklust szabályozó melatonin hormon szintjét a szervezetben, így fogyasztása természetes altatóként segíthet az álmatlanságban szenvedőknek.
A meggy gyümölcs leve segíthet az emésztési zavarok enyhítésében, serkenti az anyagcserét, jótékony hatású különböző máj eredetű zavarokban és vérszegénységben. A népi gyógyászat szerint gyümölcse enyhíti a hörgők gyulladását is.

Jelentős mennyiségű ásványi anyagot (Na, K, Ca, Mg, P), valamint nyomelemeket  (Fe, Cu, Zn) tartalmaz. Kalcium tartalmát csak a csipkebogyó, a szeder és a banán haladja meg. Savtartalma igen magas, melyet csak a csipkebogyóé közelít meg és csak a szeder és a feketeribiszke savtartalma haladja meg. Kisebb mennyiségben tartalmaz C-vitamint is. 
A meggy magas savtartalma mellett közepes szénhidráttartalmú, emiatt bátran beilleszthető a cukorbetegek étrendjébe is. 
Jelentős antibakteriális hatásának köszönhetően kiemelt szerepet kaphat a szájhigiénében, mivel biológiailag aktív hatóanyagai számos baktériummal szemben hatásosnak bizonyulnak, de pl. a jótékony Lactobacillus fajokra nem. A meggylé antibakteriális hatása forralás és fagyasztás után is megmarad. 

Különböző bőrproblémák, mint például a rosacea, vagy pattanásos gyulladt, aknés arcbőr esetében gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása miatt kiváló hatású lehet. 
Az antioxidánsokban gazdag meggy védi a bőrt a szabad gyökök okozta káros hatásoktól, bőrvilágosító tulajdonsága miatt halványítja az arcon található sötét foltokat. 

Cékla

Egészségre gyakorolt hatásai igen régóta ismertek.

Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti. A gyökér jelentős mennyiségű pektinanyagot tartalmaz, ezek védik a szervezetet a nehézfémek hatásától, gátolják a veszélyes mikroorganizmusok kifejlődését a bélrendszerben és elősegítik a koleszterin kiürülését.

Magas kálium és magnézium tartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában, illetve hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.

A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét, kedvezően hatnak a nemi mirigyek működésére. 

A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Megszünteti a toxikus anyagok által előidézett bőrbetegségeket, fejfájást és letargiát. Rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulni fog, savtúltermelésből származó gyomorpanaszaink megszűnnek. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.

A céklalé sárgarépalével keverve például kitűnő májtisztító, főként a májban felhalmozódó zsír lebontását segíti elő. A túlzott alkoholfogyasztás negatív hatásait is segíthet ellensúlyozni a céklalé rendszeres fogyasztása. Enyhe hashajtó hatása révén pedig székrekedésben és aranyérben szenvedőknek is ajánlható. Naponta két-három alkalommal egy-egy cékla fogyasztása ajánlatos azoknak, akik menstruációs zavarokkal küzdenek, amit gyógyszerek helytelen adagolása, vagy mellékhatása, illetve szintetikus hormon adagolása okozhat a szervezetben. Érezhetõ a segítség azoknál a nõknél is, akik panasszal lépnek a változó korba. A céklát várandós anyák is bátran fogyaszthatják, hiszen a gumó gazdag folsavban, amelynek megfelelő mennyiségű bevitele a magzat számára különösen fontos.

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a szervezet a növények közül a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat. A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri. A huszadik század elején még az orvosok babonának tartották, mígnem klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a népi megfigyelés igaz. Kiderült, hogy a cékla valóban segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését. Ezért is sok helyen kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység, leukémia és malária esetében. A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • -  A betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • - A kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • - A betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. Gátolja a rákos sejtek további szaporodását.

Már 1961-ben nagy nemzetközi érdeklődést váltott ki dr. Ferenczi Sándor felfedezése, aki állatkísérletekben megfigyelte, hogy a cékla vörös festékanyaga - a betanin - tumorellenes hatással is endelkezik. A humánkísérletekben, a kemoterápán átesett páciensek vérképe (amely a kezelések hatására romlik) jelentős javulást mutatott néhány hetes cékla kúra után.

Gránátalma

A gránátalmalének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak, vagy a zöld teának.

Klinikai vizsgálatok szerint a gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben. A már kialakult szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontrollcsoporthoz képest. A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében, mert a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák, illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. Donald Yance, a táplálkozás-tudomány szakértője a Herbal Medicine, Gyógyulás és Rák című könyvében ezt írja:
az ellagsav meggátolja a rák kialakulását, és úgy gondolják, hogy megakadályozza a rák mutációját is azáltal, hogy a génen ideiglenesen odakötődik a DNS funkcionális oldalához, elhárítva ezáltal az oxidatív gyökök káros hatását. A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyították, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejtenek ki.

Hasonló termékek