Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Dekoratív kozmetika

Rendezés:
4.695 Ft
A Reviline sorozat micellás tisztító tonikja az arc és a szem sminkjének finom és hatékony eltávolítására, valamint a bőr tisztítására szolgál. A dekoratív kozmetikumok, a különböző szennyeződések, valamint az epidermisz sejtek, a faggyúmirigyek és más bőrstruktúrák salakanyagainak eltávolítása (amelyek a nap folyamán elkerülhetetlenül megtelepednek a bőrfelületen),  a napi arcbőrápolás legfontosabb állomása. Ez az eljárás felkészíti a bőrt a további ápolásra, sőt a többi kozmetikai alkalmazás hatékonysága annak minőségétől függ.

Egyéb gondoskodó összetevők, nedvesítő komponensek, lágy felületaktív anyagok kombinációja biztosítja a maximális tisztítást, felülmúlhatatlan könnyedséget és kényelmet, valamint elősegíti az aktív komponensek optimális bőrbe hatolását a következő ápolás során.

Raktáron
5.120 Ft
A Reviline sorozat pH-egyensúlyi tonikja az arcbőr sav-bázis  egyensúlyának helyreállítására szolgál. Az összes epidermisz és derma szerkezet működése közvetlenül a рН szintjétől függ. Míg a pH változik, a regenerációs folyamatok károsodnak, a stresszel szembeni ellenállás csökken. Elzáródás, gyulladás, vagy túlzott szárazság alakulhat ki.

A tonik elősegíti a sav-bázis  egyensúly helyreállítását az optimális mutatókig. Az innovatív komponenseknek köszönhetően, a tonik rendszeres használata mellett jelentősen megnő a bőr ellenálló képessége a különböző stresszes hatásokkal szemben, javul az epidermisz és a derma sejtek nedvességtartó képessége, a ráncok kisimulnak, az arcszín javul.

Raktáron