Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Viorgonok

A VIORGON hatóanyag család egyes elemei elősegítik az emberi szervek és szövetek megújulását, regenerálódását. Steril vizes sóoldatban, kis koncentrációban lévő protein-peptid bioregulátor komplexeket tartalmaznak, melyeket a kutatók állatok, növények és gombák szöveteiből izoláltak. 

Használatuk: 5 cseppet 50 ml vízhez adva meginni, vagy naponta 2-3 alkalommal 5 cseppet a nyelv alá csepegtetni (több percig a szájban tartva, nem csak lenyelni). Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. Javasoljuk, hogy más Viorgonokat min. 1-3 perc időközzel, külön-külön használjon !
 

                                  A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni !

Rendezés:
12.500 Ft

Az emberben, számos különböző típusú szövet található. Az egyik legfontosabb a kötőszövet, melynek legfőbb feladata, hogy összeköti, támasztja és erősíti a szerveket és más szöveteket. Az is dolga, hogy elválasszon és tagoljon más szöveteket és szerkezeteket. Az embernek öt fő kötőszövete van: laza rostos kötőszövet (pl. zsírszövet), tömött rostos kötőszövet (pl. ín, rostos porc), porcszövet, csontszövet és a vér. Előbbiekből látható, hogy kötőszöveteink állapota nagyban befolyásolja a szerveink, szervrendszereink működését és ezzel egészségi állapotunkat.

A VIORGON 01 az alábbi esetekben ajánlott:
Traumatológiai és sebészeti beavatkozások után: törések esetén, beleértve a csípőtáji törést, zúzódást, rándulást, sebgyógyító folyamatok esetén akár bőrön, vagy a gyomor-bél traktusban. Kiegészítő kezelésként számos patológiás betegség esetén (porc kopások, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, synovitis). A sérült bőr kezelésére, köztük az égési sebek, felfekvések, fekélyek és ezek kialakulásának megakadályozására. Rákos betegek sugárkezelése után.
Gastroenterologiás kezelés kiegészítéseként a peptikus fekélybetegség, a különböző típusú gastritis, gastroduodenitis esetén.
Proktológia: kiegészítő kezelésként a vastagbél betegségeknél.
Nőgyógyászat: kiegészítő kezelésként a méhnyakerózió (méhszájseb) esetén.
Kardiológia: miokardiális infarktus utáni rehabilitáció esetén.

Testünk 60-90 tömegszázalékát adja a kötőszövetünk. A kötőszövet különleges szerkezetét a benne lévő sejtek határozzák meg (fibrocyták, fibroblasztok) és az extracelluláris mátrix. A laza kötőszövet és az intercelluláris bázikus anyag sűrű – sejtekből, sejtközi állományból és sok rostból áll . A sejtek arányától függően az extracelluláris mátrix különböző funkciókat lát el. A laza kötőszövet fontos szerepet játszik szervezetünk tágulásos folyamatainál tüdő, vérerek, bőr, stb.. A sűrű kötőszövet mozgásszervi mechanikai funkciókat lát el.

A sejtközi mátrix egy erősen hidratált gél által alkotott makro molekuláris vegyület. Ez teszi ki, mintegy 30% -át a sejtközi anyag súlyának, a többi 70% víz. Az extracelluláris mátrix rengeteg különböző vegyületet (szervetlen és szerves) tartalmaz, és végrehajtja a különböző funkciókat. Biztosítja a sejtek közötti kommunikációt, mechanikailag szilárd szerkezetet képez (mint például csont, porc, inak és az ízületek), alapja a szűrő membránoknak (például a vese, leválasztó sejtek), fontos szerepe van az embrionális fejlődésben is.

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-10 fenntartja a szívfal-sejtek szerkezetét és életképességét.
Felhasználása javasolt szív- és érrendszeri betegségekkel, szívizom-összehúzódás ritmuszavarával összefüggésben, szívroham utáni rehabilitációs időszakban. 

 A szív és érrendszer betegségeinél (szívroham, arrhythmia, tachycardia, szívdobogás, görcsös pulzusszám) a Viorgon-10 és Viorgon-1 együttes használatát javasoljuk.

Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel.
Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni!

Előrendelhető
12.500 Ft

Az emlőmirigy nagymértékben függ a női szervezet ciklikus élettani folyamataitól. Állandóan változik szerkezete, érzékenysége. Ezeket a változásokat nemi hormonok, pajzsmirigy hormonok, szexuális és érzelmi állapotok irányítják. A fibrocisztás emlő betegség napjainkban, az iparosodott országokban minden 5 nőből 1-et biztosan érint, ezért egyre több figyelmet szentelünk neki. Egyes nőgyógyászati betegségek, ill. a 40 év feletti kor jelentősen növelik a fibrocisztás emlő betegség kialakulásának kockázatát. Fibrocisztás emlő betegség kialakulásának fő okai: korai menopauza és a menstruációs zavarok; szülés utáni szoptatás hiánya; abortuszok száma; a szexuális aktivitás hiánya, vagy annak szabálytalansága; nem megfelelő fogamzásgátló használata; a máj, a reproduktív szervek és az endokrin rendszer betegségei; hosszú távú mentális stressz; túlzott napfénynek való kitettség; Örökletes hajlam – anyai vonalon, női rokonoknál megjelenő jóindulatú és rosszindulatú betegségek.

Raktáron
12.500 Ft

Aktiválja a sejtek regenerációs forrásait a mirigyben, fenntartja a mirigysejtek életképességét, valamint az intercelluláris adhéziós kölcsönhatásokat.
Ajánlott a pajzsmirigy betegségeihez (az 1., 3., 29., 30-as Viorgonnal együtt), valamint a reproduktív rendszer szerveihez, petefészekhez, emlőmirigyhez, menstruációs rendellenességekhez. 

Fiataloknál a növekedés és fejlődési funkció helyreállítása érdekében (csont és idegrendszer is) a VIORGON 12, VIORGON 03, VIORGON 13, VIORGON 18, VIORGON 29 és VIORGON 30 együttes használata javallott. Pajzsmirigy alul, vagy felülműködés, pajzsmirigy daganatok (golyva, hyperplasia, stb.) esetén VIORGON 12, VIORGON 19, VIORGON 21 és VIORGON 24 együttes használata javallott. A BIOFLUREVIT alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. 

Raktáron
12.500 Ft

Aktiválja a női nemi szervek regenerációját, fenntartja a sejtek életképességét, valamint az intercelluláris adhéziós kölcsönhatásokat. Ajánlott a menstruációs ciklus normalizálására, petefészek diszfunkcióval, a függelék gyulladásával, meddőséggel.

 A VIORGON-13 használata javallott petefészek rendellenességek esetén (menstruációs zavarok, menstruációs fájdalom, premenstruációs szindróma, elmaradó menstruáció, nehéz, vagy gyér menzesz, meddőség). Visszaállítja a petefészek normális működését, gátolja a kóros folyamatok kialakulását. Javítja a menstruációs folyamatokat, harmonizálja a ciklust. Tumorok, ciszták, meddőség esetén kiegészítő kezelésként a VIORGON-13, VIORGON-1, VIORGON-3, és VIORGON-12 együttes használata javasolt. Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; Kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel.

 Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni

Előrendelhető
12.500 Ft

Aktiválja a sejtek regenerációs folyamatait a prosztatában, fenntartja a mirigysejtek életképességét.

Prosztatagyulladás, prosztata megnagyobbodás, prosztatarák esetén a VIORGON-14, VIORGON-1 és VIORGON-3 együttes használata javasolt. Segít helyreállítani a prosztata normális funkcióját, gátolja a kóros folyamatok kialakulását. Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel.
 

Raktáron
12.500 Ft

A viorgon-15 aktiválja a sejtregenerációt a bélszövetben, fenntartja a bélhámsejtek életképességét.
A
jánlott bélfunkciós rendellenességek, például hasmenés, puffadás, bélfluuza, polipózis esetén.

A legfontosabb monomerek: aminosavak (fehérjékből származnak); zsírsavak és glicerin (zsírokból); nukleotidok (nukleinsavakból); monoszacharidok (cukrokból, keményítőből). Ha valamely alkotóból hiány van, a hipotalamusz éhség és jóllakottság jelző központjában kialakul az éhségérzet, ami tápanyagfelvételre ösztönzi a szervezetet. A gyomor-bél traktus betegségei (gyomorhurut, gyomor- nyombélgyulladás, gyomorfekély, nyombélfekély, colitis, enteritis, dysbacteriosis, polipok) esetén a VIORGON 15 és VIORGON 12 együttes használata javasolt. A BIOFLUREVIT alkalmazása teljesen biztonságos;• Nincs mellékhatása;• Magas biológiai értékű; • Kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. 

Raktáron
12.500 Ft

Aktiválja a csontvelő mezenchimális sejteit, szabályozza a T- és B-sejtek működését.
A Viorgon-16 vérbetegségek, fertőzések és különféle kóros betegségek esetén történő alkalmazásra ajánlott a gyógyulás és a regenerációs folyamatok serkentésére.

Használatát javasoljuk neuropátia és stroke-ot követő rehabilitáció során. Sugárbetegség, vagy sugárkezelés, kemoterápia után javasolt a VIORGON 16, VIORGON 01, VIORGON 05 és VIORGON 06 együttes használata. Növeli a permeabilitást (a sejtmembránok áteresztő képességét) így hatékonyan segíti a sejtek homeosztázisát. Visszaállítja a vér normális funkcióját, gátolja a kóros folyamatok kialakulását. Javítja a sérült vérképzési folyamatot. A BIOFLUREVIT alkalmazása teljesen biztonságos; Nincs mellékhatása; Magas biológiai értékű; Kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. 

Raktáron
12.500 Ft

A végtagok varicózisos vénáira javasolt a Viorgon-1-gyel és a Viorgon-36-tal együtt. A betegség kialakulásának megelőzése érdekében a Viorgon-17-et ajánlott folyamatosan fogyasztani!

A VIORGON-17 és VIORGON-1 együttes használata javasolt visszerek, thrombophlebitis, sérült vaszkuláris tónus, vénás fekélyek, kapilláris vérzések esetén. A FITOFLUREVIT alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékkel, gyógyszerekkel. 

Raktáron
12.500 Ft

A herék parenhimális szövetében további sejtes regenerációs forrásokat aktivál, a spermatozoidok életképességének fenntartása érdekében. A Viorgon-18 ajánlott férfi meddőség, alacsony sperma mobilitással és/vagy alacsony életképességgel, cisztákkal és a herék egyéb betegségei esetén. 

A VIORGON-18 és a VIORGON-1 együttes használata ajánlott férfi meddőség, spermatogenezis, férfiaknál potencia csökkenés és nőknél libidó csökkenés, valamint prosztata adenoma esetén. Használat során javul a sejtek permeabilitása ezáltal hatékonyan elősegíti a sejtek homeosztázisát és megakadályozza a toxinok bejutását. Visszaállítja a belső elválasztású mirigyek normális funkcióit és gátolja a kóros folyamatok kialakulását. A BIOFLUREVIT alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatás; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel..

Raktáron
10.650 Ft
Pozitív adatok vannak daganatos betegségek esetén a vérfű kiegészítő kezelésként való alkalmazásáról, ill. vérnyomás csökkentő hatásáról. VIORGON-19 használata javallott a máj és epehólyag, a vese-és húgyúti, a gyomor-bél traktus, tüdőgyulladás, mellhártyagyulladás, allergiák, vérnyomás problémák esetén. Használata segíti a szervek, szövetek és a sejtek anyagcseréjét. Daganatos, valamint a szomatikus betegségek esetén ajánlott a VIORGON-1, VIORGON-3, VIORGON-5, VIORGON-6 és VIORGON-19 együttes használata. Alkalmazásuk teljesen biztonságos; nincs mellékhatásuk; magas biológiai értékűek; kompatibilisek az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.
Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-2 szabályozza az intercelluláris kölcsönhatásokat és stimulálja az agy idegszövetének helyreállítási folyamatait.

Felhasználási indikációk: stroke utáni rehabilitáció, agyi sérülés és agyműtét, sclerosis multiplex, szklerotikus folyamatok esetén az agyban.

Térfogat: 30ml (~ 600 csepp)

Összetétel: 1 ml steril oldat 0,1 ± 0,01 mg CaCl2-t és 10-10-10-11 mg fehérje-peptid komplexet tartalmaz. 

Előrendelhető
12.500 Ft

Bioregulator-fitokompozíció anyagcsere-rendellenességek, különösen podagra, vagyis köszvényes ízületi gyulladás és vesekő ellen. A Viorgon-20 használatával nagyon hatékonyan megelőzhető a köszvény, mert normalizálja a szervezetben lévő húgysav szintet. Jelentősen csökkenti az állapot súlyosbodását. Vesekő esetén kombinálja a VIORGON-20-at és VIORGON-6 (vese)-ot, 5 cseppet naponta 3-szor, mindkettőből. FITOFLUREVIT alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron
12.500 Ft
Vizsgálatok kimutatták, hogy a gyógyhatású készítmény rendkívül alacsony dózisban is hatásos, de mellékhatásai nincsenek. Viorgon-21 használata ajánlott: cukor, szívkoszorúér, krónikus gyomor-bélrendszeri betegség (fekélyes vastagbélgyulladás, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás); Bronchopulmonalis betegségek, köztük a tuberkulózis esetén, Immunhiány, Máj és vese problémák, valamint azok megelőzése esetén; Tumor megelőzéséhez (ciszták, jóindulatú tumorok, emlődaganat, méh mióma, dohányos bronchitis és onkológiai betegségek); Sugár kezelés és kemoterápia mellékhatásainak megelőzése érdekében; Folyamatos idegfeszültség hatásának csökkentésére. Védelmet nyújt a stressz ellen; reuma és ízületi gyulladás; 2-es típusú diabétesz, a férfi és női meddőség és retina betegségek esetén. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.
Raktáron
12.500 Ft
Az ultra-alacsony dózisú termék megtartja a gomba jó hatásait, viszont minden mérgező hatást semlegesítettek. Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.
Raktáron
12.500 Ft
A vékonybél szöveti bioregulátora. Aktiválja a sejtek regenerációs forrásait, hogy képes legyen ellensúlyozni az emésztőrendszer parazita lézióit, különösen a helminth inváziót.
A Viorgon-23 képes megölni a különböző parazitákat és férgeket, de nem csak az érett, felnőtt egyedeket, hanem annak petéit és lárváit is. Ezért hatásos bármely parazitás fertőzés esetén. Elősegíti a májsejtek regenerálódását és segít, hogy megfelelően működjön a különböző típusú hepatitisz fertőzés, vagy a máj elzsírosodása esetén is. Viorgon-23 tumor ellenes és immun stimuláló hatású. Segít a gyulladásos betegségek gyógyulásában, növeli a fertőző betegségekkel szembeni ellenállást. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.
Raktáron
8.750 Ft

A VIORGON 24 tulajdonságait az üröm egyedülálló összetételének köszönheti. Az üröm a következő anyagokban gazdag: A és C vitamin, karotint, szerves savak (almasav és borostyánkősav), tanninok, flavonoidok, szaponinok, kálium, illóolajok (tujon, tujol, pinén, fellandrén, kadinén). Az üröm hasznos tulajdonságai: Gyulladás gátló; Baktériumölő szer; Gombaellenes; Parazita ellenes; Fájdalomcsillapító; Lázcsillapító; Sebgyógyító; Choleretikus; Vizelethajtó.

A Viorgon-24 aktiválja a sejtek regenerációs forrásait a gyomor-bél traktus szerveinek hámszöveteiben, fenntartja az epiteliális sejtek életképességét, enyhe nyugtató hatású. Gyomorégés, bélgörcsök, hasmenés, székrekedés, fekélyes vastagbélgyulladás, a szemhéj gyulladása esetén ajánlott.

Raktáron
12.500 Ft
A VIORGON-25 javallott a keringési rendszer betegségei, magas vérnyomás, Miómák, fibróma, fibrocisztás mell, krónikus petefészek gyulladás, meddőség, Fogínyvérzés, orrmelléküreg gyulladás esetén, valamint az emésztőrendszer betegségei: gyomorhurut, nyombélfekély, gyomorfekély, aranyér, ciszták és polipok esetén, a Vese és a máj betegségeinél; hólyaggyulladás, vesemedence gyulladás esetén. Bőrbetegségeknél; pszoriázis; vitiligo; sebek; szemölcsök; ekcéma esetén.Féreg fertőzéskor.Krónikus prosztatagyulladás; prosztata adenoma esetén. Amnézia; epilepszia; agyhártyagyulladás; demencia; melankolia; migrén; agyrázkódás; bénulás; fejfájás és Neurózis, álmatlanság esetén. Arthritis; polyarthritis; reuma; isiász; derékfájás esetén; Asztmás betegségek; hörghurut esetén;Hipertireózis; diabétesz; elhízás esetén;Rák; leukémia esetén;Tuberkulózis esetén. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni.  A Viorgon családot állatok kezelésére is lehet használni!
Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-26 szabályozza a csontszövet bioszintézisének folyamatait, különös tekintettel az osteoblastok és az osteoclastok arányára. Különböző típusú törések, csontritkulás, artrózis, ízületi gyulladás, osteochondrosis, ízületi betegségek esetén a VIORGON-26, VIORGON-1, VIORGON-6, VIORGON-20 és VIORGON-21 együttes használata javallott. Továbbá ajánlott artritis, artrósis, csontritkulás, osteopenia, törések esetén 500 ml vízbe VIORGON-1, VIORGON-21-et csepegtetni (15-15 csepp mindegyikből), legalább 5-7 részre bontva meginni egy napon belül.  A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron
12.500 Ft
Alkalmazása teljesen biztonságos; Nincs mellékhatása; Magas biológiai értékű; Kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel.  Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni.  A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni!
Raktáron
12.500 Ft

A termék fő összetevőjének forrása: rákok és garnélák páncélja. A Viorgon-28 magas, nem-specifikus biocid aktivitással rendelkezik, szinte az összes Gram-pozitív és Gram-negatív mikroorganizmussal szemben, beleértve az antibiotikum-rezisztens törzseket is (klasszikus C. albicans, C.kruisei, C.parapsilosis, C.scotti, Candida; Mycobacterium tuberculosis, Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermis; Escherichia coli) és számos gombával szemben is (Fusarium oxysporum (Fusarium), Aspergillus nigéria (Aspergillus-fekete penész), Verticillium dahliae és mások).

Raktáron
12.500 Ft

Képes fenntartani az ideg- és neuroendokriális rendszerek homeosztázisát. Javasolt hormonális egyensúlyhiány, 1. típusú cukorbetegség, agyvérzés utáni állapotok, fokozott ingerlékenység, pszichózis, reproduktív funkciók csökkenése (férfiakban és nőkben), menstruációs rendellenesség (hiány) nőknél, alvászavarok, ellenőrizetlen éhség, szomjúság esetén. 

A VIORGON-29 átfogóan alkalmazható a következő kórképek esetén: tumorok, traumás, vagy gyulladásos elváltozások. Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. Javasoljuk, hogy más Viorgont külön-külön használjon, min. 1-3 perc időközzel! A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron
12.500 Ft

A viorgon-3 képes stimulálni a sejtes immunitást. Használata javasolt legyengült immunrendszer, mikrobiális és vírusos fertőzések, daganatok és nem vírus eredetű immunhiány esetén.

Térfogat: 30ml (~ 600 csepp)

Összetétel: 1 ml steril oldat 0,1 ± 0,01 mg CaCl2-t és 10-8-10-9 mg fehérje-peptid komplexet  tartalmaz.

Raktáron
12.500 Ft

A VIORGON-30 mellékvese elégtelenség és egy, vagy több hormon szintjének változása esetén javasolt. Álmatlanság, idegrendszeri ingerlékenység, pszichózis, reproduktív rendellenesség (férfiakban és nőkben), menstruációs diszfunkció (hiány) nőknél, gyomor-bél rendellenességek, ellenőrizetlen éhség, szomjúság és fokozott vizeletválasztás esetén ajánlott alkalmazni. A pajzsmirigy betegségei, károsodott szívműködés (tachikardia, aritmia), a cukorbetegség kezdeti stádiumaiban, valamint a víz-só egyensúly megsértése miatt,  magas vérnyomás esetén. Segít normalizálni a hormonok képződését, melyek befolyásolják az anyagcsere folyamatokat, beleértve a fehérje- és szénhidrátszintézist is, vese stimuláló, elősegíti a glükóz és az aminosavak képződését. Csökkenti a gyulladásos és allergiás reakciókat. Növeli az immunitást és az idegrendszer ellenálló képességét.

Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A Viorgon családot állatok kezelésére is lehet használni!

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-31 fertőző betegségek esetén ajánlott.

A termék fő összetevője a lép szövete. A lép hosszúkás, kékes-vörös színű, tömött tapintású, körülbelül 150-200 g tömegű nyirokszerv. Legfontosabb funkciói: az elöregedett vörösvértestek lebontása, vérraktár, limfocitákat termel, fontos szerepe van az immunanyagok termelésében, különböző anyagok tárolása, ha ezek valamilyen betegség folytán felszaporodnak a szervezetben (glikogén, foszfatida, cerebrosida, koleszterin).

A viorgon-31 képes fenntartani a T-sejtek és a B-limfociták differenciálódását, felhasználni a vörösvérsejteket, stimulálni az eritropoetintermelést, valamint olyan tényezőket, amelyek elősegítik az immunsejtek fagocitózisát, a T-limfociták proliferációját, differenciálódását és robbanásos transzformációját.

Előrendelhető
10.650 Ft

Extracelluláris mátrix. Fő összetevője a bojtorján, mely az egyik legszélesebb körben használt növény a népi gyógyászatban. A bojtorjánt használják köszvény, emelkedett húgysavszint, megfázás, hasnyálmirigy betegségeire, gyulladásos betegségekre, vese problémákra, gyomor- és nyombélfekély, epekő és vesekő esetén, gyomorhurut, aranyér, reuma, bőrbetegségek (acne, seborrhea, ekcéma, horzsolások) esetén, valamint (külsőleg alkalmazva) erősíti a hajat és csökkenti hajhullást. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. 

Emellett a Viorgon-32 cukorbetegség,  kolitisz, ideges rendellenességek és emésztési zavarok, székrekedés megelőzésére ajánlott, elősegíti a máj, a bél megtisztítását a méreganyagoktól, hatékony eszköz aranyér kezelésére, valamint ízületi fájdalmak kezelésére.

Raktáron
10.650 Ft

A férfiak pénisze ereinek simaizomszálait aktiválja. A Viorgon-33 a cavernous fibrosis, valamint az erekciós rendellenességek megelőzésére ajánlott. Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni.  A Viorgon családot állatok kezelésére is lehet használni!

Raktáron
12.500 Ft

Dr. Asai Kazuhiko japán kutató és tudós azt állítja a germániumról írt könyvében, hogy a betegségek kialakulásának leggyakoribb oka az, ha a sejtek tartósan oxigénhiányos állapotba kerülnek. Megfigyelése szerint a szernek főleg a civilizációs betegségek esetén, mint pl. a szív- érrendszeri, mozgásszervi és idegrendszeri eredetű (Parkinson, Alzheimer, szklerózis multiplex) esetekben különösen hatásos az alkalmazása.

Olyankor is enyhítette tapasztalatai szerint a panaszokat, amikor a gyógyszeres kezelések nem voltak eredményesek, s eközben az alkalmazott szer igazoltan lassította az öregedés folyamatát is.

Japánban létezik egy germánium klinika, ahol Dr. Asai az 1970-es évektől kezdve rengeteg gyógyíthatatlannak tartott beteget mentett meg a kezelésével. Daganatos esetek ezreivel találkozott, s az eredmények magukért beszéltek, mert a rákos sejtek oxigéndús környezetben nem éltek meg, sőt a germánium megakadályozta az áttétek képződését is. Ő maga is megküzdött gégedaganatával, azonban a saját germániumos kezelését követően bizonyíthatóan nem maradtak rákos sejtek a szervezetében.

A szer óriási előnye a gyógyszerekkel szemben, hogy maradéktalanul eltűnik a szervezetből, miközben kiüríti a hozzá kapcsolódó mérgeket, toxinokat, nehézfémeket. 20-30 órán belül mindez mellékhatások nélkül történik meg úgy, hogy közben salaktalanítja a vért és be is állítja annak kémhatását.

A megfigyelések alapján kijelenthető, hogy beállítja az optimális vérnyomást, segít a stroke megelőzésében, fokozza a szervezet immunrendszerének hatékonyságát, csökkenti a fájdalmat, az ízületi gyulladást, a csontritkulást, de a candida és az AIDS kezelésében is eredményes.

Vizsgálatok kimutatták, hogy rendkívül alacsony dózisban is hatásos. Sokan életelixírnek is nevezik. Valószínűleg ezt keresték olyan kitartóan a középkor alkimistái.

A japán tudós volt az első, aki felfedezte, hogy néhány gyógynövény és ásványvíz a gyógyhatását ennek az anyagnak köszönheti. A germánium, mint nyomelem jelen van a természetes élelmiszerekben is (pl.: fokhagyma, ginzeng, chlorella és a különböző gombák, valamint az aloe vera)

Az ismereteink szerint jelenleg elérhető Viorgon34 elnevezésű készítmény fő összetevő forrása a germánium Ge-132 szerves vegyületek (Astrogerm) vizes frakciója.

 

Előrendelhető
12.500 Ft
A VIORGON 35 használata javítja az érfal rugalmasságát ill. az ereket megtámasztó izomzat tónusát. Ezáltal segít fenntartani az erek normális funkcióját. Használata ajánlott a következő esetekben: - aneurizmák, - visszerek, - vaszkuláris permeabilitás sérülése esetén.
Előrendelhető
12.500 Ft
A VIORGON 36 serkenti az immunrendszert, enyhíti a gyulladásokat és a fájdalmakat. Csökkenti a stresszt és a depressziót. Normalizálja a központi idegrendszeri aktivitásokat, beleértve az alvást is. Javítja az emésztőrendszer működését. Hatásos különböző tüdő és bőrkiütések esetén is. Használata ajánlott a következő esetekben: - Nőknél (mióma, ciszta, erózió), - Férfiaknál (adenoma, impotencia), - Normalizálja a vér cukorszintjét, ezért ajánlott atherosclerosis, szív-és érrendszeri betegségek esetén is.
Előrendelhető
12.500 Ft

A Viorgon-37 normalizálja a dopamin szintézisét és metabolizmusát. Serkenti a veséket, enyhíti a hörgő asztma állapotát, javítja a szívritmust és segít a cukorbetegség kezelésében.  

Felhasználási javaslatok: magas vérnyomás és végtagödéma, szívizom-összehúzódások megsértése miatt, hörgő asztma, diabetes mellitus kezelésére.

Raktáron
9.250 Ft

A Viorgon-38 enyhíti az irritációt, az elnyomott pszichés állapotot, normalizálja az alvást, enyhíti az álmatlanságot és javítja a test állapotát a nehéz fizikai erőfeszítések után. A dopamin-melatonin szintézisének és metabolizmusának normalizálását is elvégzi.

Tehát alvászavarok, álmatlanság, depresszió, pszichózis, jelentős fizikai erőkifejtések esetén javasolt.

Térfogat: 30ml (~ 600 csepp)

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-39 helyreállítja a sejtek és receptoruk károsodott biológiai membránjainak szerkezetét és funkcióit, valamint a sejtekben és szövetekben hozzájárul a károsodott anyagcsere helyreállításához. Kifejezett fertőzésellenes hatása van. Általános feszesítő !

Ajánlott általános erősítőszerként, amely növeli a test nem-specifikus ellenállását a fertőzésekkel szemben. Megoldás a sejtek és szövetek anyagcsere-rendellenességeire, a gyomor-bél traktus krónikus fertőző betegségeire, a májra, a légzőrendszerre, urológiai, nőgyógyászati, endokrin betegségekre; terhességi patológiákra, ideértve a fertőző emlőbetegségeket is.

Térfogat: 30ml (~ 600 csepp)

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-4 fiziológiás hatása az a képesség, hogy gátolja az autoimmun folyamatokat. Az immunrendszer bioregulátora.

Felhasználási javallatok: autoimmun betegségek, például ízületi gyulladás, szklerózis multiplex, ankilozáló spondilitisz és allergiák esetén. Javítja a legyengült szervezet celluláris immunitását. Pozitívan befolyásolja az immunválaszt. Immunrendszer szabályozó hatása van. Segít visszaállítani a test öregedése, vagy számos (vírusos, nem vírusos) betegség miatt sérült immunrendszer működését. 

Alkalmazása teljesen biztonságos, nincs mellékhatása, magas biológiai értékű, kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Előrendelhető
12.500 Ft

Minden embernek naponta kis mennyiségű, különféle makro- és mikroelemet kell kiegészítésként bevennie. A Viorgon-40 adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozza a vér sav-bázis egyensúlyát. Normalizálja az emésztőrendszer munkáját. Nem megfelelő, vagy kiegyensúlyozatlan étrend, allergiák és emésztőrendszeri betegségek esetén ajánlott.

Térfogat: 30ml (~ 600 cse pp)

1 ml steril oldat: 0,1 ± 0,01 mg CaCl2-t és összesen 1 μg ásványi terméket, 49 féle nyomelemet tartalmaz szerves szennyeződések nélkül.

Előrendelhető
12.500 Ft

Képes fenntartani a májsejtek életképességét és aktiválja a citokróm P-450 rendszert, serkenti a máj sejtszövet működési funkcióit. Májvédő hatású, ezáltal megakadályozza a májcirrózist.
Felhasználása javasolt mérgezés, hepatitis, diffúz májbetegségek, kemoterápia esetére.

A máj – az emberi szervezet legnagyobb mirigye. Két fő funkciója van:

- a védelem, melynek során semlegesít számos toxikus anyagot, mint például a gyomor-bél traktusból származó gyógyszer, alkohol és különböző bomlási melléktermékek (például a fehérje és az aminosavak bomlása által alkotott ammónia).
- szintetizálja a vér fehérjét, a glikogént és az epét. A máj részt vesz a nyirok rendszer kialakulásában és fontos szerepet játszik az anyagcserében. A máj betegségének egyik első tünetei az asthenovegetative szindrómában megnyilvánuló általános gyengeség, kóros fáradtság, csökkent ellenálló képesség a fertőző betegségekkel szemben. 

A Viorgon-5 alkalmazása teljesen biztonságos, nincs mellékhatása, magas biológiai értékű, kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-6 fenntartja a vese sejtek életképességét, különösen a vese tubulusokat, kimondottan vizelethajtó hatású. Javasolt pyelonephritis, intoxikáció, kemoterápia esetén és a duzzanat enyhítésére.

A testből kiválasztásra kerülő anyagok 70 %-ával a vesénk végez. Felelős a szervezet anyagcseréje közben keletkezett vízoldékony anyagcsere-végtermékek eltávolításáért, valamint alapvető szerepe van a só- és vízháztartás szabályozásában, a homeosztázis fenntartásában. Ezen kívül számos egyéb, kevésbé ismert feladata van, mint például a vérnyomást szabályozó, vörösvértest termelést beindító és a kalcium anyagcserét szabályzó anyagok termelése.

A VIORGON-6 javallott bármely, a veséket érintő betegségnél; bármilyen típusú mérgezés esetén, sugárkezelés és kemoterápia után. Utóbbi esetben fokozottan javallott a VIORGON-1 és a VIORGON-5 együttes használata.
A készítmény alkalmazása: teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. 

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-7 szabályozza a májsejtekben az epe bioszintézisét és normalizálja az epe összetételét, valamint a tulajdonságait.
Javallott epekő, epehólyag-gyulladás, epeúti kövesség, fekélyek és puffadás, pankreatitisz kezelésére, ideértve a kolecisztektómiát követő rehabilitációs időszakot is, hogy megakadályozzák a máj epevezetékében a gömbképződést.. Epekő esetén VIORGON-7 és VIORGON-8 együttes használatát javasoljuk.

Térfogat: 30ml (~ 600 csepp)

Összetétel: 1 ml steril oldat tartalma 0,1 ± 0,01 mg CaCl2 és 10¹¹¹ – 10¹¹¹ mg fehérje-peptid komplex.

Alkalmazása teljesen biztonságos; nincs mellékhatása; magas biológiai értékű; kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel. Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron
12.500 Ft

A VIORGON 08 segít helyreállítani a hasnyálmirigy szöveti struktúráját. Akut és krónikus betegségek esetén nagymértékben hozzájárul az állapot javulásához, aktiválja a sejtek regenerációs folyamatait a szövetekben, fenntartja a sejtek életképességét, ideértve a Langerhans-szigeteket is, valamint a ragasztó kölcsönhatások között.

A hasnyálmirigy-betegségek esetén (az 1-es és a 7-es Viorgonnal együtt) ajánlott, ideértve a hasnyálmirigy-gyulladás utáni rehabilitációs időszakban a 2. típusú cukorbetegséget is. Epe problémák kezelésekor a VIORGON-8 és a VIORGON-7 együttes használata indokolt. 

Térfogat: 30 ml (~ 600 csepp) Összetétel: 1 ml steril oldat tartalma 0,1 ± 0,01 mg CaCl2 és 10–7–10–8 mg protein-peptid komplex.  

Az alkalmazása teljesen biztonságos, nincs mellékhatása, magas biológiai értékű, kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel.
Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni.  A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron
12.500 Ft

A Viorgon-9 aktiválja a sejtek regenerációs folyamatait és stabilizálja az oxigént a szövetekben, fenntartja a sejtek életképességét, emellett csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Tüdő- és hörgőbetegségeknél ajánlott, ideértve a tüdőgyulladás, a hörghurut és a fibrózis utáni rehabilitációs időszakot is.

A tüdő és a hörgők (különösen a hörghurut, tüdőgyulladás) betegségeinél javallott a VIORGON-9 és VIORGON-34 (Astragerm) együttes használata. Tuberkolózisban és gombás megbetegedésekben szenvedők esetén a VIORGON-9, a VIORGON-1, a VIORGON-3 és a VIORGON-24-gyel (üröm) való együttes kezelés indokolt. Görcsös köhögés, tüdőbaj, légzési nehézségek, gége problémák esetén együtt javasolt a VIORGON-9, a VIORGON-22 (Amanita muscaria), a VIORGON-23 (Chante . Asztma, hörghurut esetén ajánlott a VIORGON-9 és VIORGON-25 (kaukázusi hunyor) együttes használata.  

Térfogat: 30ml (~ 600 csepp)

Összetétel: 1 ml steril oldat tartalma 0,1 ± 0,01 mg CaCl2 és 10-1¹10-10¹ mg fehérje-peptid komplex.

Az alkalmazása teljesen biztonságos, nincs mellékhatása, magas biológiai értékű, kompatibilis az összes biológiai termékkel, gyógyszerekkel.
Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni. A VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Raktáron