Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kollagén – Miért van rá szükségünk?

Kollagén – Miért van rá szükségünk? Szervezetünk természetes úton, aminosavak segítségével állít elő kollagént, ám mennyisége az idő előrehaladtával folyamatosan csökken. A kollagén előállításához nagyon fontos a kollagénben gazdag élelmiszerek elfogyasztása. Régebben, dédnagyanyáink a kollagént természetes úton, a táplálékkal juttatták be szervezetükbe, ezért nem volt annyi problémájuk az egészségükkel, mint manapság. A csontok, a zsíros, inas húsok, a bőr mind tartalmaznak kollagént, ám ezeket a részeket egyre kevésbé fogyasztjuk el, a tányérunkra a már előkészített, zsírtalanított színhús kerül. Ezek az ételek egyre kevésbé vonzóak számunkra, ettől függetlenül nagyon fontos, hogy más formában juttassuk el a szervezetünknek a megfelelő minőségű és mennyiségű kollagént, hiszen ez az anyag testünk egynegyedét teszi ki, felel a bőrünk, hajunk, körmünk, ízületeink állapotáért.
                                                                                                                                                                                                           folytatáshoz kattints a képre !

 A kollagén és a szépség

Feszes bőr, egészséges haj, erős körmök, ez minden nő álma. A kollagén nem csak az idő előrehaladtával, hanem bizonyos életvitel mellett is nagy mennyiségben távozik a szervezetből, ilyen például a szoláriumozás, dohányzás, alkoholfogyasztás és a helytelen táplálkozás. Ahhoz, hogy szépségünket megőrizzük, folyamatosan biztosítanunk kell szervezetünk számára ezt a nélkülözhetetlen anyagot. A szépségünket nem csak különböző külsőleg felvihető krémekkel óvhatjuk meg, a legfontosabb hogy a szervezetünk egyensúlyát helyreállítsuk, hiszen ha belül minden rendben van, ez meglátszik a külsőnkön, elkezdünk ragyogni, amit a környezetünk is gyorsan észlelni fog.

 

A kollagén és a fiatalság

Az idő, bármilyen misztikusan hangzik, visszafordítható. Adjuk meg testünknek amire szüksége van, és az eredmény szemmel láthatóvá válik. A rendszeres kollagén fogyasztás olyan szintű változást képes elhozni életünkben, melyről nem is álmodtunk volna. Nincs szükség plasztikára, csak a szükséges anyagok bevitelére, a hajunk dúsabb, ragyogóbb és élettel teli lesz kortól függetlenül, hiszen az ősz hajszálak is tudnak gyönyörűek lenni. Toljuk ki az öregedést amennyire csak lehet, éljük meg az idős kort is boldogan, kicsattanó egészségben. Nincs másra szükség, csak odafigyelni önmagunkra, megteremteni testünk biológiai egyensúlyát. A kollagén még a mélyebb ráncokon is képes segíteni. Nem kell injekció és különböző műtétek útján a bőrünk alá juttatni, mindez természetes módon is elérhető KOLLAVIS italporunk rendszeres fogyasztásával. A képek magukért beszélnek.

 

 

A kollagén és az egészség

Rengeteget beszéltünk a szépségről, és elsiklottunk a kollagén egyik legfontosabb tulajdonsága mellett. Nem csak a fiatalságunk megőrzésében segít nekünk, az ízületeinket és porcokat is óvja. A kollagén elsősorban az ízületek stabilitását biztosító ízületi szalagok és ízületi tok rugalmasságát, ellenálló képességét, terhelhetőségét biztosítja. A kollagén teszi rendkívül erőssé az ínszalagokat is, amelyek az izmokat a csontokhoz rögzítik. A térdben, csuklóban, gerincoszlopban rezgéscsillapító rostos korongok találhatók az ízesülő csontok között, amelyek védik a csontokat a sérülésektől. A kollagén a rezgéscsillapító rostos korongok fő alkotórésze. Szervezetünk számára létfontosságú alkotóelem, melyből az évek folyamán csak veszítünk. Oda kell figyelnünk a pótlására, hogy a járás idős korban se okozzon problémát. A kollagén porcépítőként funkcionál, elősegíti az ízületek közötti kenőanyag újratermelődését. Egy átlagos kollagéntől a károsodott ízületek nem fognak megjavulni, ám a KOLLAVIS nem egy átlagos kollagén! Sokkal magasabb mennyiségben és minőségben tartalmazza a hatásos dózist, mint versenytársai.

 

Kollagén termékünk, a KOLLAVIS a legmagasabb minőségű PEPTAN-1-es típusú kollagén peptidből készül, mely teljes mértékben megegyezik az emberi szervezetben megtalálható kollagénnel. Ne csak a mennyiséget nézd egyes gyártók termékein, fektess nagyobb hangsúlyt a tartalmazott kollagénre is! Nem mindegy mit juttatunk be a szervezetünkbe, a rossz termékválasztás lényegében ablakon kidobott pénz, hiszen nem tud hasznosulni, mi csalódottak leszünk, mert nem hozza az elvárt és ígért eredményeket.