Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fantasztikus felfedezés! Valószínűleg ezért hagyják figyelmen kívül a betegek a mellékhatásokat!

Fantasztikus felfedezés! Valószínűleg ezért hagyják figyelmen kívül a betegek a mellékhatásokat!

Egy idős házaspár kért meg, hogy kezeljük bizonyos problémáikat a VitaJuice család természetes hatóanyagaival. A férj 90 éves, a felesége 86. Mindkettőjüknek megtaláltuk a megfelelő készítményeket és mivel nagyon érdeklődőek voltak, alaposan át is beszéltük, hogy az alapanyagul szolgáló gyümölcsök és zöldségek hogyan hatnak a szervezetükre együtt és külön-külön. Két hét eltelte után a bácsi nem akarta folytatni, macerásnak érezte, hogy naponta kétszer elkészíti neki a felesége a vitalizáló italait. :-))   folytatáshoz kattints a képre !

 

Jót mosolyogtam magamban, mert eddig csak fiatal férfiak hisztijének voltam akaratlanul fültanúja, de ezúttal egy jóval idősebb generációs példát láttam.  Érdekelt az oka, hogy miért gondolja így, ezért kérdéseket tettem fel. Közben a felesége is beszámolt a saját tapasztalatairól, évek óta tartó problémák sorát enyhítette már ilyen rövid idő alatt is a kezelés. Sőt azt kérte, hadd szedje be a férjének javasolt dolgokat is. Beszélgetés közben a feleség visszatérő, kitartó fejfájására kezdett panaszkodni. Erre kivettem a táskámból a saját, hasonló célból magammal hordott gyógynövényes permetemet és a homlokát, halántékát befújtam vele. Majd néhány perc múlva érdeklődtem, csillapodott-e? Nagy meglepetésemre az volt a válasza, hogy jobb lett, de a gyógyszere hamarabb és már teljesen elmulasztotta volna. Ebben mindketten egyet értettek! :-))

Elmondtam nekik, hogy amikor nincs lehetőségem elegendő vizet fogyasztani és emiatt fájni kezd a fejem, ezzel csillapítom. Ők pedig azt mesélték el válaszul, hogy oly sok éve élnek különböző, napi szintű testi fájdalommal, hogy már eleve türelmetlenek és azonnali megoldást várnak. Akár mellékhatásokkal is.

Tehát az idő, meghatározó tényező lett a kezelésben és a megelőzésben is! A napokban találtam egy facebook posztot, ahol jól gondolkodó emberek leveleztek arról, milyen nagy mennyiségben kellene zöldséget és gyümölcsöt tisztítaniuk és fogyasztaniuk, hogy a napi igényeiket maradéktalanul kielégítsék. TANULSÁGOS !

Az egyetlen és tökéletes megoldást javasoltam Nekik, VITALIZÁLÁST VitaJuice-okkal !