Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Eljött a TTT ideje, vagyis – A Test Teljes Tisztításáé

Eljött a TTT ideje, vagyis  – A Test Teljes Tisztításáé

Méregtelenítés, böjt, … vagy nevezd, ahogy akarod!
Valld be! Újabb kilókat szedtél fel a múlt évben, rossz a közérzeted, cipeled a hasad és a feneked, …
Ételre gondolni sem bírsz még, alig pár nappal az ünnepek és az egész napos evés-ivások után!
Látni sem bírod a hurkákat a derekadon, a hasadon, inkább paslán öltözködsz, hogy eltakard valamennyire …      folytatáshoz kattints a képre !
                                                                                                                                              

Tudod, hogy mozogni, levegőzni kellene, kivinni a gyerekeket szánkózni, …   hiszen  a Te példád lesz, amit másolnak majd a saját életükben! De, … most valamiért, különösen nehéz rávenni magad.

Ekkor eszedbe jut, mit mondtak nagyszüleid gyerekkorodban a böjt lényegéről és szükségességéről. Azért van ebben valami! – nyugtázod magadban és bekattan az újévi fogadalmad is!

Huhh! Máris más szemmel nézed a dolgot. De jó is lesz, jobb közérzettel, megkönnyebbült testtel, tele lendülettel, a régi magabiztossággal intézned bármit és nem lesznek ott a lesajnáló tekintetek. Újra megdicsérnek a munkahelyeden, utánad fordulnak az utcán és a barátaid is észreveszik majd a változást!

Szóval, nincs kibúvó, kezdj hozzá a TTT-hez !

A lényeg a teljesség és a következetesség. Valószínűleg azért rakódtak rád újabb kilók, mert az emésztésed, felszívódásod és a méreganyag kiválasztásod nem tökéletes.
Ezért elsőként ezekkel a területekkel foglalkozz! Fontos, hogy az egész testedből, a megfelelő hatóanyagokkal, minden lerakódást, szennyeződést, mérget, toxint, nehézfémet, parazitát takaríts ki! Állítsd helyre a felborult folyamatokat!

Fontos! Nem kell közben diétáznod és fogyókúráznod, az ételnél csak az elegendő mennyiségre figyelj! És minden nap  fogyaszd el a megfelelő mennyiségű tiszta vizet! Ugyan is, ezek a folyamatok elegendő víz nélkül nem működnek.

Az első komolyabb testtisztításomat akkor csináltam, amikor egy homeopata szakember a kislányom gyógyítása előtt ezt kérte Tőlünk, a szüleitől, mi pedig úgy gondoltuk, együtt sokkal könnyebb lesz. Figyelsz? Sokkal hatékonyabb minden kezelés és gyógyító folyamat, ha a test mentes minden szennytől és tehertől !!!

Így hát elkezdtük. Több héten át hősiesen szedtünk különböző kapszulákat és cseppeket , s a végén úgy belejöttünk (de hozzáteszem azért is, mert a kúra nem járt különösebb „megszorításokkal”), hogy sokáig nem hagytuk abba. Éreztük a jótékony hatását és büszkék is voltunk magunkra, elmondtuk, ahol csak lehetett. Azóta sokkal könnyebb elkezdeni és már tudom, hogy ezt érdemes évente kétszer megcsinálni!

Ahogy az autód üzemanyag és kipufogó rendszerét, vagy a porszívód hepa filtereit és a számítógéped memóriáját is kitakarítod, mert másként használhatatlanná válnak.

Ha segítségre, vagy hozzáértő tanácsra, megfelelő hatóanyagra  van mindehhez szükséged, olvasd a vitajuice.hu  oldalait, vagy az ekk.sk-t!